Com cada dissabte ens reunim a l’Ipi a les 16:30 de la tarda. Però, no semblava ser una dissabte qualsevol, hi havia una ambient especial. El club feia olor de castanyes i molts de nosaltres anàvem amb samarretes i bufandes del Barça. Què creieu que vam fer?

Exacte! El dia 25 d’octubre vam celebrar la castanyada i vam gaudir del clàssic Madrid – Barça. Aquest any no van poder venir l’Hortènsia i el Francisco, la nostra castanyera i el nostre castanyer, per la qual cosa vam anar nosaltres mateixos els que vam escalfar les castanyes, ummm quina olor més bona, fa recordar la tardor i el fred de l’hivern… ! I que rics els panellets que havíem anat fent al llarg de la setmana!

Després de la tradicional festa va arribar la segona part de la tarda: El Madrid-Barça! Quin ambientasso! Malgrat la derrota ho vam gaudir molt, veure el futbol amb amics és molt divertit! Però aquí no va acabar tot, deixant les penes futboleres a una banda, vam improvisar una discoteca i vam acomiadar la tarda a ritme de la música més marxosa!

 

[mls_gallery id=”1192″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.