Un altre estiu més i després d’un llarg any esperant-les, va arribar el moment d’anar de colònies! Quina il•lusió reunir-nos a Plaça Universitat amb les maletes i motxilles plenes d’energies i ganes de passar-ho d’allò més bé, per a collir el bus destí al Bosc de la Massana, una casa de colònies molt acollidora situada a les afores de Salt, al bell mig de la natura, que va ser un escenari ideal per passar 11 dies genials!

A primera hora despertàvem per esmorzar, un àpat molt important si volíem aguantar totes les activitats que havíem de fer durant el dia. Diversos tallers de manualitats com el de marcs de fotografia o el de cistells, on vam demostrar que som uns ‘manetes’.

Abans de dinar i per fer gana, anàvem a la piscina a jugar com nens, amb curses emocionants, intentant que la pilota no caigués a l’aigua, llençant-nos a l’aigua de ‘bomba’, esquitxant-nos amb pistoles d’aigua i algun trapella que pensava que els monitors estaven molt secs i els tirava a l’aigua. Eren moments d’allò més divertits!

Després dels boníssims dinars que ens cuinava la Sonia, la cuinera, amb qui vam fer una gran amistat, fèiem una merescuda migdiada per encarar la tarda-nit, també carregades de coses a fer, com emocionants bingos, nits de cinema, més tallers… que solien acabar sempre amb discoteca on cremar les darreres energies amb ballades fins que el cos ens aguantés.
Tot i que hi va haver dies més especials encara, com la tarda que vam anar a jugar a bitlles, que divertit i quins grans jugadors que som! Vam tirar moltíssimes bitlles i fins i tot vam fer algun ‘strike’! O també el matí al mercat, on passejant entre les moltes aturades que havia, vam poder comprar regals per als nostres familiars, amics o per a nosaltres mateixos com a record de les colònies.

També va haver dos dies grans com van ser les Olimpíades, on els jutges Patxi i Katxi ens van visitar per organitzar divertides proves on havíem de mostrar la nostra força, agilitat, punteria, intel•ligència i sobretot, el joc en equip. Tots els equips vam aconseguir fer unes olimpíades molt emocionants i a la cerimònia de clausura, tots ens vam emportar un premi que reconeixia el nostre esforç.

Per desgràcia, quan ho passes bé, el temps passa volant i sense adonar-nos, va arribar la darrera nit. Això sí, amb un comiat com bé es mereixen les colònies. Els monitors van preparar un sopar temàtic on van decorar tot el menjador al més pur estil hawaiià, amb palmeres i taules de surf, faldilles i polseres de flors, balls i música en directe! A canvi, nosaltres els hi vam fer un gran espectacle amb cançons i coreografies que portàvem dies preparant i que va ser la millor forma d’acabar uns dies genials.

El moment del comiat final va ser molt emotiu, però amb la il•lusió de saber que en poc temps torna el club IPI de vacances i ens tornarem a trobar tots per un curs 2014-2015 que segur estarà ple de grans moments!

[mls_gallery id=”1066″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.