L’IPI ocupa un espai distribuït en dues plantes, la planta baixa (amb accés directe des del carrer), i el primer pis (on realitzem la majoria de les activitats). Per accedir al primer pis hi ha unes escales que resulten autèntiques barreres que dificulten l’accessibilitat. Persones que es desplacen amb cadires de rodes, bastó o caminador, tenen severes dificultats per gaudir de l’espai comú.

Amb el pas dels anys, s’ha fet major la necessitat d’instal·lar un elevador que comuniqui les dues plantes i hem mirat de garantir l’accessibilitat.

L’Ajuntament de Barcelona va moure fitxa per instal·lar l’elevador, i gràcies al donatiu que va rebre de l’empresa Nike per col·locar una samarreta del Barça a l’estàtua de Colon, ha establert un conveni amb nosaltres per tal de subvencionar aquest projecte, anomenat Elevador contra les barreres, amb un import d’11.000 euros. Volem agrair la tasca que han fet des de la seu del Districte de Ciutat Vella a favor de fer realitat aquesta imperiosa necessitat del Club IPI.

Des de novembre de 2013 l’IPI gaudeix d’un elevador (instal·lat per l’empresa TecniVallès) que garanteix l’accessibilitat de les persones i n’estem molt contents.

[mls_gallery id=”796″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.